Bik: Ljubavni horoskop za NOVEMBAR 2018.

0

Ako ste u vezi ili braku

Trigon Venere, vašeg vladara, sa Marsom, koji vlada vašim poljem partnerstva i ljubavi, unijeće više dinamike, ali ujedno i više sklada u vaš odnos sa voljenom osobom. Probudiće se strasti koje su bile u drugom planu duži period. Iskoristite to za više zajedničke zabave i za intimne trenutke. Osjećaćete se preporođeno. Slobodno prepustite inicijativu vašem partneru.

U drugoj polovini novembra, vaš partner će postati emotivno preosjetljiv, što će otežavati svaki vaš dogovor. Komunikacija će postati nejasna, a tome će još više doprinijeti Merkur koji će biti retogradan. Vaš odnos će biti nestabilan i javiće se napetosti i prepirke. Krajem mjeseca doći će do stabilizacije.

Ako ste slobodni

Prijaće vam pažnja koju ćete dobijati od osobe sa kojom se poznajete površno, a koja će često da se pojavljuje u društvu nekolicine vaših prijatelja. Poželjećete da dobijete nešto više. Do sredine mjeseca će se između vas dvoje neočekivano razbuktati strasti.

Nakon samo sedam dana, koji će vam donijeti veliko emotivno ispunjenje, počeće da se dešavaju ljubomorni ispadi i nesuglasice. To će vam biti signal da se ne zalijećete u vezu već da prvo dobro razmislite.

Stariji Bikovi će početkom novembra imati avanturu sa osobom koja ih duže vrijeme privlači, ali neće uspjeti da ostvare želju da dobiju više od avanture, jer je njihova simpatija osoba koja se ne vezuje. Ipak, avantura će vam prijati dok traje.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info