Vodolija: Sedmični horoskop za period od 29.10.2018. do 04.11.2018.

0

Posao. Merkur u ovoj sedmici ulazi u vaše polje budućnosti i dobrih prilika, kao najava Jupitera koji će već tokom naredne sedmice takođe zakoračiti u ovaj znak. Pojačaće se odjednom poslovna komunikacija, sa svih strana će krenuti da vas kontaktiraju nove osobe, nudeći vam saradnju i poslovne šanse.

Da, sve to izgleda jako lijepo, ali ipak ćete morati da sačekate malo – da se stvari  “profiltriraju” i da izađe na površinu samo ono što vrijedi. Vjerujte – vrijedi sačekati, idu vam jako dobre poslovne situacije!

Ljubav. Vi i partner uglavnom funkcionišete dobro tokom ove sedmice. Da, biće tu par momenata koji će vam trenirati živce, ali ništa strašno. Vaše dobro raspoloženje sada ne može biti pokvareno na duži vremenski period. Komunikacija će se u drugom dijelu sedmice poboljšati i to vjerovatno nakon rasprave koja će iznijeti na dnevni red ono što vas muči oboje. Kada se stvari raščiste, možete da se volite ponovo…

Ukoliko ste slobodni, eto vama nekog preko prijatelja, seminara, društvenih kontakata. Vrlo interesantna osoba sa kojom ćete se uklopiti kao da se sto godina znate. Bićete u onoj varijanti: priči i smijehu nikad kraja. No, sjenka prošlosti još uvijek je nad vama i evo nje i ove sedmice da vas podbode i kontaktira…

Zdravlje. Generalno gledano – dobro ste. Da, još uvijek postoji potreba za oprezom u saobraćaju i neka pritajena nervoza, ali sve se to da kontrolisati.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info