Vaga: Sedmični horoskop za period od 29.10.2018. do 04.11.2018.

0

Posao. Spremajte se, drage Vage, jer od sljedeće sedmice Jupiter ulazi u vaše polje putovanja, dogovora, komunikacije. U ovoj sedmici Merkur vas ulaskom u znak Strijelca pokreće – očekuje vas mnoštvo kontakata sa poslovnim partnerima, ali isto tako očekuje vas i ponovno pokretanje nekog dogovora od kojeg ste maltene već digli ruke.

Odličan je momenat da se pokrene talas promjena koji će vas tek zapljusnuti u narednom periodu. Namestite svoj najljepši osmijeh i spremite se da pregovarate.

Ljubav. Opozicija vaše vladarke Venere sa Uranom, koji je nadomak vraćanja u vaše polje ozbiljnih partnerstava, može ponovo na dnevni red iznijeti neke nesuglasice i neriješena pitanja sa voljenom osobom. No, s obzirom na to da se u ovoj sedmici Venera ponovo vraća u vaše polje ličnosti i zaklapa dobar aspekt sa Marsom, koji predstavlja vaše partnere, malo je vjerovatno da će ove neprijatne situacije duže trajati. Slijedi vam brzo rješavanje i dobar odnos sa voljenom osobom.

Ukoliko ste slobodni, prvo preko poslovnog segmenta, ali i preko prijatelja i društvenih konekcija, dolazi vam osoba koja i te kako može ostaviti utisak na vas. To može biti neko koga već poznajete, ali i neko potpuno nov. Ko god da je – dobrodošao je!

Zdravlje. Zdravstveni segment vam je i dalje “šaren”. Ništa tu nema strašno, ali vas iritira to što nikako da se stabilizujete u potpunosti. Biće i to, samo polako.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info