Strijelac: Sedmični horoskop za period od 29.10.2018. do 04.11.2018.

0

Posao. Teško je biti strpljiv dok Merkur u vašem polju ličnosti donosi poslovne dogovore i prilike, sve jednu bolju od druge. No, nemojte previše da letite i da se oduševljavate – koliko god vam neke stvari izgledaju dobro, ipak bi trebalo malo sačekati, da se zaista vidi da li je to nešto što istinski valja ili samo prenaduvana priča.

Umjesto toga, bolje se više posvetite obavezama na dnevnoj bazi – postoji mogućnost da ih zanemarujete, otaljavate ili da pravite greške, a to vam može donijeti problem.

Ljubav. Merkur, planeta koja vlada vašim partnerskim odnosima, ulazi u ovoj sedmici u vaše polje ličnosti, istovremeno najavljujući i tranzit Jupitera koji kreće u narednoj sedmici i koji će vas pratiti u narednih godinu dana.

U prevodu – Strijelci se polako “vraćaju sebi”, polako u svojoj glavi slažu šta žele, a šta ne žele od svojih partnerskih odnosa i shodno tome će i postupati na dalje. Sreća i benefičnost Jupitera na vašoj je strani, a vi je koristite najbolje za sebe!

Ukoliko ste slobodni, nemojte da brinete. To je samo trenutno stanje, jer ljubav se sprema da na velika vrata uđe u vaš život. Već u ovoj sedmici se mogu dogoditi značajni pomaci, značajni susreti i kontakti. Ovog puta vrijeme radi za vas!

Zdravlje. Imate više energije nego inače, ali realno gledano zdravstveni segment još uvijek nije nimalo stabilan. Zato više vodite računa o sebi, o imunitetu, o odmoru.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info