Škorpija: Sedmični horoskop za period od 29.10.2018. do 04.11.2018.

0

Posao. Merkur, koji u ovoj sedmici ulazi u vaše polje novca, u suštini je najava za ulazak Jupitera koji će se dogoditi u narednoj sedmici. Ovo je izvrstan period da se pokrenu poslovne priče koje bi vam makar u narednih godinu dana donosile i te kako ozbiljnu finansijsku podršku.

Ipak, ne spremajte odmah vatromet i proslavu, jer ćete imati period odlaganja koji može trajati sve do početka naredne godine. U svakom slučaju, vaše je da sada dogovorite poslove, da uložite snagu u njih i da se nadate najboljem.

Ljubav. Partner vas može nakratko izbaciti iz takta, ali sem kratkotrajne bure ništa se spektakularno neće dogoditi što bi vaš odnos prodrmalo ili destabilizovalo. Škorpijama, bilo da su slobodne ili zauzete, u ovoj sedmici može stići “nepristojna ponuda” i bićete u iskušenju da je zgrabite objema rukama.

Zauzeti pripadnici ovog znaka mogu biti “čačnuti” pojavom osobe na koju su slabi ili nekim novim ko uzburkava vaše misli.

Oni koji su slobodni biće vrlo zainteresovani za nekog ko je zauzet i ko im “nudi” odličnu komunikaciju i još bolju vatru i strast. Bilo kako bilo, skloni ste sada da uplovite u nešto što je tajno…

Zdravlje. Malo ćete da budete nervozni, malo ćete imati problema sa stomakom, malo ćete se prehlađivati – sve pomalo, ništa strašno.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info