Ribe: Sedmični horoskop za period od 29.10.2018. do 04.11.2018.

0

Posao. I eto Merkura u vašem polju karijere. I to kao najava za Jupitera koju ulazi u ovo polje tokom naredne sedmice. Biće za Ribe i posla i napredovanja i novih prilika… Biće, biće, samo ne sada. To što vam se nudi lijepo da proučite, da ne žurite, da ne potpisujete odmah.

I još nešto – možda ćete morati malo da sačekate, mjesec do dva, da se ono što vam je obećano i realizuje. Ali hoće, ne brinite. U ovoj ćete sedmici da pričate, da sastančite, biće vam muka više od razgovora. Šta da se radi, što se mora nije ni teško…

Ljubav. Ne postoji problem u vašim emotivnim vezama i brakovima. Naravno, ukoliko ga sami ne isprovocirate. To je moguće, jer još uvijek niste stabilni, još uvijek “lelujate”, čas ste na sedmom nebu, čas u podrumu. A, zašto tako, to vjerovatno samo vi znate. Probajte da se malo stabilizujete, da tu negativnu energiju koju nosite izbacite, ali ne na voljeno biće, već kroz rad, fizičku aktivnost i druženje sa prijateljima.

Slobodni, ono što vam se nudi je tajno, strasno, neobavezno, ali je istovremeno i jako uzbudljivo, opijajuće, ludo i pokreće vas! Pa šta da se radi, ne možete imati i jare i pare… Uživajte, a pravu ljubav, koju čekate, ćete jednom dočekati…

Zdravlje. Manji problemi sa stomakom i varenjem i to samo ako budete konzumirali previše slatkiša ili namirnice koje su premasne i prezačinjene.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info