Rak: Sedmični horoskop za period od 29.10.2018. do 04.11.2018.

0

Posao. Pomalo naporan i komplikovan, ali ipak uspješan period je ispred vas. Iako možda nećete biti baš zadovoljni početnim fazama nekih dogovora, postoje dobre šanse da u konačnici ipak ostvarite svoje ideje.

Budite nešto više fokusirani na svoje dnevne obaveze, jer će vam povremeno faliti fokusiranosti i koncentracije pa postoji mogućnost manjih grešaka. Privatnici sada imaju mogućnost da riješe problematiku koja ih je okupirala u proteklom periodu.

Ljubav. Neke situacije, koje su dugo taložene u odnosu sa voljenom osobom, sada mogu krenuti ka rješavanju. Sam početak sedmice donosi vam veliko nezadovoljstvo, ali istovremeno i odlučnost i sposobnost da preduzmete prave korake u vašem odnosu.

Možda smatrate da je partner distanciran, hladan i da više ne reaguje emotivno isto na vas, ali biste trebalo da preispitate i sebe – koliko ste vi krivi za ovakvu situaciju i kako se vi postavljate prema voljenoj osobi.

Oni koji su slobodni, u sedmici su u kojoj se mogu i jako zainteresovati za nekog, ali i pokrenuti ljubavnu priču. Sve će se dešavati dosta brzo, čak vas pomalo zateći nespremne, ali ne brinite – biće vam zanimljivo i pokrenuće vas!

Zdravlje. Dobra situacija po pitanju zdravlja mlađim Rakovima. Stariji mogu imati manjih tegoba sa kičmom, zubima, stomakom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info