Ovan: Sedmični horoskop za period od 29.10.2018. do 04.11.2018.

0

Posao. Prelazak Merkura u znak Strijelca pokreće kontakte sa strancima i donosi najavu saradnji vezanih za ovaj segment. Venera se vraća u polje poslovnih partnerstava pa će ciljevi koje ste zacrtali u prethodnom periodu sada imati šansu za ostvarenje.

Na poslu je mirnija atmosfera, bez velikih tenzija, a ukoliko ih i bude – one su ovog puta lako rješive. U periodu ste kada ćete poželjeti da svoje ideje, koje su dugo na čekanju, sada konačno pokrenete. Dobro ste raspoloženi i spremni za akciju.

Ljubav. Dobar je momenat da se greške u partnerskim odnosima isprave, da se komunikacija vrati u neke normalne, redovne okvire, ali je isto tako vreme I da se strast I zajedništvo vrate u odnos sa voljenom osobom. Energija između vas I partnera će se promeniti, imaćete više vremena jedno za drugo, ali I za neke zajedničke “akcije”, izlaske, druženja.

Ukoliko ste slobodni, neko vam se iznenada može vratiti u život. Kontakt retrogradne Venere sa Uranom može obnoviti staru vezu, staro poznanstvo, stari flert. Sam početak će biti vrlo uzbudljiv i strastan, a ostaje da se vidi u kojem će pravcu sve ovo krenuti. Naravno, ovi aspekti označavaju i nove početke i nove ljude u vašem životu – pa šta kome “zapadne”…

Zdravlje. Stariji bi još uvijek trebalo da se čuvaju od prehlada i virusa, dok će se mlađi Ovnovi osjećati savršeno dobro.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info