Lav: Sedmični horoskop za period od 29.10.2018. do 04.11.2018.

0

Posao. Ukoliko sarađujete sa strancima, u ovoj sedmici ćete imati pune ruke posla. Mogu se čak pokrenuti i dogovori u pravcu novih poslova, ali će oni u početnoj fazi biti vrlo nestabilni i nemojte automatski računati na njih. Ovdje će se stvari odugovlačiti sigurno u narednih mjesec dana.

Takođe, moguće je da će u postojećim dogovorima doći do nekih promjena koje vam se neće dopasti, ali su one rješive, naravno uz dogovor i kompromis. Rješavajte sve što vam je važno, a vezuje se za papire i važne dokumente.

Ljubav. Nemojte u ovoj sedmici izvlačiti ponovo na dnevni red pitanja i situacije zbog kojih ste se ranije raspravljali sa partnerom. Prećutite neke stvari, bićete mirniji. Generalno gledano – vi i partner ne funkcionišete loše u ovoj sedmici, samo se čuvajte tih nekih momenata koji mogu da unesu nemir. Više strasti, više izlazaka, više trošenja energije na smijeh i na krevetske aktivnosti i biće sve u najboljem redu.

Ukoliko se slodobni, znajte da od sljedeće sedmice imate podršku Jupitera u svom polju ljubavi. Neko vrlo zanimljiv može se pojaviti baš sada, a da li ćete izabrati da sa ovom osobom proživite samo burnu avanturu ili ćete smatrati da ovdje može biti i nešto trajnije – to je već na vama.

Zdravlje. Budite umjereni po pitanju ishrane. Takođe, potrebno vam je više kretanja i fizičkih aktivnosti. Trošite tu silnu energiju koju imate.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info