Jarac: Sedmični horoskop za period od 29.10.2018. do 04.11.2018.

0

Posao. Merkur ulazi u vaše dvanaesto polje i i te kako je moguće da ćete sa više strana dobiti ponude ili poslovne prilike. No, ovo nije period da stvari idu brzo, a ni nemojte upadati u oduševljenje odmah. Koliko god nešto izgledalo dobro, malo je vjerovatno da može biti sada realizovano.

Ukoliko potpisujete nove ugovore ili pravite dogovore sa partnerima, obratite pažnju – moguće je da ćete neke bitne stavke zanemariti ili preskočiti. Budite oprezni i po svim papirološkim pitanjima.

Ljubav. Možda odnos sa partnerom neće biti baš savršen tokom ove sedmice – postojaće par momenata u kojima ćete se ili kačiti ili distancirati jedno od drugog, ali suštinski ovaj period je izuzetno povoljan da poboljšate komunikaciju, da unesete više pozitivne energije, možda čak i da planirate neko putovane ili izlet.

Ukoliko ste slobodni ili vas sve vuče u prošlost ili vam se pojavljuju osobe koje su zauzete, a možda i oni koji bi malo avanture i provoda. Aktivni ste na društvenim mrežama i u kontaktima sa prijateljima, a baš iz ovih segmenata vam i ide najviše “ponuda”. Ako želite provod, zabavu, malo opuštenog “druženja” sa suprotnim polom – samo navalite.

Zdravlje. Zdravstveni segment je kod mlađih dosta stabilan. Stariji – neke manje hronične tegobe.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info