Djevica: Sedmični horoskop za period od 29.10.2018. do 04.11.2018.

0

Posao. Naglašeno polje komunikacije, pokreta, putovanja, kretanja donosi vam užurbanost, jaku komunikaciju sa poslovnim partnerima i brz tempo dešavanja koji će zahtijevati od vas potpunu fokusiranost.

Imaćete malo problema sa organizacijom, jer ćete željeti da stignete na sve strane, a to jednostavno neće biti izvodivo. Morate odrediti prioritete i posvetiti se isključivo njima, da ne biste pravili greške. Moguće su promjene u planovima zbog novih informacija koje stižu do vas.

Ljubav. Ulazak vašeg vladara Merkura u znak Strijelca, tokom ove sedmice, u suštini najavljuje period od godinu dana Jupiterovog tranzita kroz vaše polje doma, porodice, stabilnosti. Bićete posvećeni odnosima koji su vam bitni, iako se vidi da vam neke stvari povremeno ne prijaju kod voljene osobe. Ipak, sa dozom optimizma i dobre energije koju sada nosite, ne bi trebalo da imate većih nesuglasica sa partnerom.

Ukoliko ste slobodni, stoji vam mogućnost iznenadnog susreta na kraćem putu, u prevozu, u okolini, eventualno preko društvenih konekcija i prijatelja. Ovo može biti osoba koju poznajete od ranije, ali i neko nov – u svakom slučaju – osoba koja će vam brzo prirasti za srce.

Zdravlje. I u ovoj sedmici saobraćaj je vaša slaba tačka, ali i kretanje pa budite obazrivi da se ne povrijedite, pogotovo što ćete non stop negdje žuriti i trčati.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info