Blizanci: Sedmični horoskop za period od 29.10.2018. do 04.11.2018.

0

Posao. Moguće su vrlo interesantne informacije i susreti već na samom početku sedmice. Ono što vam se obećava zvuči skoro pa savršeno, ali kao što i sami znate – uvijek treba biti pomalo oprezan kada sve izgleda idealno.

To ne znači da su ponude i prijedlozi koje dobijate loši već da će vjerovatno u narednom periodu doći ili do neke papirološke zavrzlame ili do odlaganja pa tek onda do realizacije. Vaš vladar je ušao u svoju retrogradnu sjenku – pazite da ne pravite greške, provjeravajte sebe više puta.

Ljubav. I zauzetim i slobodnim Blizancima se neke zanimljive stvari pripremaju. Od sljedeće sedmice, tačnije 08. novembra, Jupiter, planeta koja vlada vašim partnerstvima, ulazi u svoje sjedište i znak Strijelca. U ovoj sedmici vaša planeta vladar, Merkur, ulazi u taj znak, kao preteča, najavljujući dešavanja koja će vas u partnerstvima pratiti u narednih godinu dana.

Planeta Jupiter jeste veliki benefit, a njen osnovni zadatak je da “širi” ono što zatekne. Zato, da ne bi proširila problem i neugodne odnose sa voljenom osobom, vaš je zadatak u ovoj sedmici da krenete sa rješavanjima onih situacija koje su vama i partneru donosile loše momente. A slobodni neka se spremaju za novu ljubav – tu je, iza ćoška.

Zdravlje. Mlađim Blizancima uglavnom dobra zdravstvena situacija, moguće su samo manje prehlade. Stariji bi mogli imati stomačnih tegoba, možda čak i stomačni virus.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info