Bik: Sedmični horoskop za period od 29.10.2018. do 04.11.2018.

0

Posao. Dobre pozicije za promjenu posla. Postoji obećanje veće zarade i stabilnijih finansijskih uslova i vi ćete ozbiljno razmišljati o tome. Neki od vas se tokom ove sedmice mogu odlučiti za napuštanje trenutnog radnog mjesta i to vjerovatno povučeni ponudom koja se pojavljuje kao iz vedra neba.

Takođe, ovo su dobre pozicije i za nezaposlene – može vas iznenaditi kontakt od strane nekog koga ste već odavno otpisali kao potencijalnog poslodavca. Na radnom mjestu mirno, solidan odnos sa kolegama.

Ljubav. Dolazi do preokreta situacije u emotivnim relacijama. Iako opozicija retrogradne Venere sa Uranom može kod nekih donijeti burne momente pa čak i prekid odnosa koji je već dugo pod tenzijom, ipak njeno vraćanje u znak Vage i trigonski aspekt sa Marsom najavljuju poboljšanje atmosfere i konačno sređivanje ljubavnih peripetija. Dakle, oni odnosi kojima je odzvonilo doći će do svog kraja, a ostali parovi će krenuti nekim stabilnijim putem i ka rješenju problema.

Ukoliko ste slobodni, na prvom mjestu stoji vraćanje unazad, ali Bikovi i dalje imaju opcije za novitete. Doduše, dosad su se teško otvarali u njihovom pravcu, ali možda ih ova sedmica podstakne da ipak daju šansu – izgleda da to neće biti nimalo loše.

Zdravlje. Nestabilan imunitet, a mogući su i problemi sa žlijezdama, kožom. Starija populacija će biti podložna virusima i prehladama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info