Vodolija: Sedmični horoskop za period od 22.10.2018. do 28.10.2018.

0

Posao. Svi oko vas su nervozni pa nemaju preča posla nego da i vama treniraju živce. Danas kažu jedno, sutra drugo, čas obećaju, čas se prave ludi. Svi nešto čekaju da vi uradite, da vi riješite, da vi pokrećete. A vama je toga preko glave.

Ako je za utjehu, ta papirologija koju vučete ko zna koliko unazad, sada će se riješiti. Takođe, ima i nekih vrlo, vrlo interesantnih poslovnih ponuda, i starih i novih. Ne zna se koja je od koje bolja. Još nešto – može biti i napredovanja i pohvala i finansijskog poboljšanja. Zaslužili ste, zar ne?

Ljubav. Partner tvrdi da ga non stop nešto napadate, da ste stalno spremni za čarku i ubjeđivanje. A vi nemate pojma o čemu se ovdje radi. Sa vaše tačke gledišta, voljeno biće vam skakuće po živcima, stalno vas podbada i poslije se žali kako se vi svađate.

Jasno vam je – perspektive i vas i partnera u ovom su periodu potpuno različite. Oboje ste u pravu i niko nije u pravu. Zato gledajte da tu negativnu energiju maknete negdje u stranu. Ljubakajte se više, posjećujte spavaću sobu češće i sve će biti u redu.

Ukoliko ste slobodni, novi emotivni interesi dolaze i to uglavnom preko prijatelja, društvenih veza i interneta. Ima tu i onih iz prošlosti, ali daleko im lijepa kuća! Budite fini i ljubazni, ali riješeni – tu je tačka i nema više…

Zdravlje. I u ovoj sedmici budite posebno oprezni u saobraćaju. Takođe, i dalje vam stoje mogućnosti da se povrijedite. Ne idite kao muva bez glave.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info