Vaga: Sedmični horoskop za period od 22.10.2018. do 28.10.2018.

0

Posao. Ne držite se striktno svojih planova tokom ove sedmice, jer će oni biti i te kako podložni promjenama. Neke od tih promjena će vas iznervirati, druge obradovati, ali suština je ista – izborićete se sa njima na svoj način i u svoju korist.

Takođe, idu vam neke vrlo značajne stvari – kontakti sa osobama koje mogu imati veliki uticaj na vašu poslovnu budućnost, nove ponude, ali i ponude od starih saradnika. Ma, vaše je samo da sjednete, dobro razmislite i izaberete šta vam je srcu i novčaniku najmilije. Može vam se.

Ljubav. U emotivnim i bračnim relacijama u ovoj se sedmici mogu napraviti neki vrlo pozitivni preokreti. Zato, vratite osmijeh na svoje lice, uključite svoj šarm na maksimum i spremite se da ponovo zavedete drago vam biće. Nemojte samo otići u drugu krajnost – opterećivati se ljubomorom ili nekim sumnjama koje stvarno nemaju veze sa vezom.

Oni koji su slobodni do sada su sigurno shvatili da su u periodu u kojem je sve moguće. Ljudi iz prošlosti, iz današnjice, a kod nekih i iz sutrašnjice, su oko vas. Razni oblici ljubavi vam se smiješe, a svako neka krene na onu stranu koja mu najviše odgovara. Da, možete vratiti nekoga iz prošlosti, ali zar nije bolje pronaći novu simpatiju i zaljubiti se u nju?

Zdravlje. Trudite se da ojačate svoj imunitet – pravilnom ishranom, kretanjem, dovoljnom količinom odmora. Skloni ste prehladama i manjim problemima sa grlom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info