Strijelac: Sedmični horoskop za period od 22.10.2018. do 28.10.2018.

0

Posao. Mnogo nejasnoće, mnogo čekanja i očekivanja, mnogo odlaganja, a na sve to previše obaveza koje vam samo crpe energiju. Neko će u ovoj sedmici otpočeti tajne pregovore, nekog će kontaktirati bivši poslovni partneri sa novim ponudama, neko čeka pravi trenutak da pokrene svoje planove.

Dok sve ne dođe na svoje, vi gledajte da svoje redovne obaveze izvršavate na vrijeme. Da vas ne opominju i ne zvocaju vam.

Ljubav. Dok se vaš vladar Jupiter polako, ali sigurnim korakom, primiče ulasku u vaše polje ličnosti, sve vezano za emotivni plan se zahuktava, komeša. Ne brinite, uskoro ćete biti svoj na svome, uskoro će mnogo toga biti jasno i vama, ali i onima koji su oko vas.

Emotivne prilike i neprilike kod zauzetih i dalje postoje. Neki od vas se spremaju na prekid, neki se spremaju na velike pozitivne promjene. Šta god bilo, neka vam bude jasno – na pragu ste ulaska u potpuno nov i drugačiji način emotivnog funkcionisanja. Još malo i imaćete razloga da se radujete!

Ukoliko ste slobodni, ni vi niste u ništa boljoj poziciji – da li staro, da li novo, da li tajno, da li javno – ni sami povremeno ne znate gdje ćete i na koju stranu.

Zdravlje. Sem problema sa imunitetom, u ovoj sedmici može biti i nesanice i glavobolja i osjećaja da ste u potpunosti iscijeđeni.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info