Škorpija: Sedmični horoskop za period od 22.10.2018. do 28.10.2018.

0

Posao. Borite se sa sobom, borite se sa onima koji su oko vas. Da, dosad ste shvatili i naučili – vaš je život borba neprestana – tako vam je kako vam je drage Škorpije. Prema tome, glavu gore i ne dajte se. No, neće sve u ovoj sedmici samo borba biti.

Nešto od ranije se pokreće, ponovo aktivira, a to nešto je dobro, vrlo dobro! Iako vam to sada ne izgleda tako, vi ste u super periodu u kojem se odlučuje o vašoj poslovnoj budućnosti. A vjerujte na riječ – ta budućnost neće biti nimalo loša.

Ljubav. U ovoj sedmici sve je moguće, bilo da ste zauzeti ili slobodni pripadnik ovog znaka. Pun Mjesec u vašem polju partnerstava u konjukciji sa retrogradnim Uranom i opoziciji sa Suncem iz vašeg znaka i nije baš najmirniji aspekt za stabilnost u odnosu sa partnerom. Dobar je ako imate obostranu želju da promijenite nešto u vezi, ali u drugim slučajevima može donijeti samo uznemirenost i napetost. U ovoj sedmici važi samo ono – dogovor kuću gradi – drugačije se neće moći funkcionisati, niti će biti dobro.

A slobodni? Okrenuti ka prošlosti, okrenuti ka budućnosti – ni sami ne znate na koju ćete stranu. Ovo je period u kojem svaka ljubavna odluka ima dalekosežne posljedice. Budite mudri, mudri, jako mudri.

Zdravlje. Čas ste super, čas imate energetski pad. Čas ste kao od čelika, čas šmrckate, kijuckate, kašljete. Prosto rečeno – nestabilno u zdravstvenom segmentu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info