Ribe: Sedmični horoskop za period od 22.10.2018. do 28.10.2018.

0

Posao. Nerviraćete se zato što vas požuruju. Nerviraćete se zato što su drugi spori. Nerviraćete se oko loših, ali malo ćete se nervirati i oko dobrih stvari. Nerviraćete se kad posla ima, ali ćete se nervirati i kada posla nema pa onda sjedite i dosađujete se.

Sve u svemu, vi ćete se tako lijepo i tako slatko nervirati, da će vam ova sedmica proći očas posla. A onda ćete shvatiti da ste uradili ogromnu količinu posla i to više nego uspješno. I da vas ljudi hvale. I da se oslanjaju na vas. I da vam nude nove mogućnosti.

Ljubav. Pokušajte da tog Marsa, koji tranzitira kroz vaše polje podsvijesti, malo iskulirate. On je dobar jedino ako hoćete da nešto tajno ljubavišete i da se tajno susrećete seksa radi. Za bilo šta drugo – ne valja. Pogotovo ne valja za mir u vašem mozgu i srcu.

Bode vas i kada ima razloga, ali mnogo više kada razloga uopšte nema. Zato, prije nego što krenete da voljenoj osobi držite slovo, ko zna koje po redu, malo razmislite. Da li zaista imate PRAVIH, realnih razloga za tako nešto?

Ukoliko ste slobodni, sem prošlosti koja je sada u svom punom cvatu, pomalja se tu negdje sa strane i nešto novo… Nemojte da se pravite blesavi i da kao fora ne primjećujete – možda biste toj osobi i mogli da date šansu.

Zdravlje. Sedmica koja može da vam donese brzinsku prehladu ili virus koji će samo protrčati kroz vaš organizam. Jačajte imunitet.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info