Rak: Sedmični horoskop za period od 22.10.2018. do 28.10.2018.

0

Posao. Iako vam poslovni segment i u ovoj sedmici donosi nervozu i kontakte sa promjenjivim i nestabilnim ljudima, iako će tempo dešavanja biti izuzetno jak i povremeno iscrpljujuć po vas, vi lično biste trebali da sa ovim, bez većih problema, izađete na kraj. U suštini, da izađete kao pobjednik.

Najavljuju vam se neke velike stvari, neke velike promjene. Kod nekih će te promjene već zaživjeti pred kraj radne sedmice, a oni drugi će morati da sačekaju novembar. No, bitno je da idete naprijed i ne stajete ni na sekund.

Ljubav. Bilo da ste slobodni ili zauzeti, u ovim danima se sve samo vrti oko ljubavi. Nju ste stavili na prvo mjesto, samo vas ona interesuje i zanima. Usponi i padovi sa partnerom, trenuci koji su divni i savršeni koji se smjenjuju sa emotivnom nestabilnošću, preokretima u odnosu, nervozom.

Ovo je sedmica kulminacije svega onoga što je u prethodnom periodu bilo – kod nekih će se podvući crta, a oni drugi će doživjeti vrlo značajne pozitivne promjene. Pa, kako kome – sve u zavisnosti od vaših ličnih natalnih karata.

A slobodnima sve dolazi – i ono staro i ono novo, i ono tajno i ono da svi vide. Nema generalizacije. No, bitno je da se vi osjećate jako, jako dobro.

Zdravlje. Svi zdravstveni problemi u ovoj sedmici uglavnom su posljedica jurnjave, napetosti i nervoze. Stres može uzeti svoj danak.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info