Ovan: Sedmični horoskop za period od 22.10.2018. do 28.10.2018.

0

Posao. Nove poslovne šanse će se otvarati preko noći. Ova sedmica može biti vrlo plodonosna, ali ne računajte da ćete do rezultata i prilika dolaziti lagano i bez stresa. Ne, on zajedno sa brzinom i velikim preokretima kao da mora da postoji u ovim danima pa se priviknite na okolnosti.

Vaš rad iz proteklog perioda je ostavio veliki utisak na neke osobe pa će vas tražiti sa više strana, nuditi vam promjene i nove prilike. Papirologija ide ka rješavanju i na velike probleme u ovom sektoru ćete staviti tačku.

Ljubav. Komunikacija sa partnerom je nešto bolja u ovom periodu, ali i vama je jasno da je to daleko od dobrog i od stabilnosti. Imaćete uspone i padove i u ovoj sedmici, a bolna tačka oko koje ćete se lako “kačiti” jeste sve ono što se vezuje za finansije ili pak za različite poglede na bitna dešavanja i važne odluke u vašem odnosu. Bilo kako bilo, znate i sami – sa više pozitivne energije lakše ćete pregurati ove nestabilne dane.

Oni koji su slobodni dobiće vjetar u leđa punom parom. Ako vam je želja da se nekoj prošlosti vratite, evo momenta kao stvorenog za tako nešto! Ukoliko ste na prošlost stavili tačku, dolazi vam osoba u koju se možete zaljubiti na brzu brzinu, neko ko će vas šarmirati “na keca”.

Zdravlje. U ovoj sedmici se znatno bolje osjećate. Energija vam se vraća, bolje ćete i spavati, a i hronične tegobe kod starijih će se ublažiti.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info