Lav: Sedmični horoskop za period od 22.10.2018. do 28.10.2018.

0

Posao. Uvijek u danima oko punog Mjeseca vi ne znate gdje udarate kada je posao u pitanju. Takva će situacija biti i u ovoj sedmici – velika užurbanost, razmimoilaženje po nekim pitanjima sa osobama sa kojima sarađujete, napetost…

No, to ni na koji način ne znači da ćete napraviti neke kikseve ili trpiti u poslovnom smislu. Biće ovdje nekih velikih i jako pozitivnih promjena po vas – pojedini Lavovi će napredovati, bilo u hijerarhijskom, bilo u novčanom smislu. Ima mogućnosti i za nove poslove.

Ljubav. Dani loše komunikacije smjenjuju se sa danima koji vam donose zanos sa emotivnim ili bračnim partnerom. Stabilnosti trenutno nema pa ni nemojte računati na nju. Od vas će mnogo zavisiti kako će se stvari odvijati pa vam se savjetuje da prije reakcije razmislite da li je ona zaista i potrebna.

Ili makar – da li je potrebna u toliko gromkoj i burnoj varijanti. Pokušajte da sa voljenom osobom funkcionišete sa više razumijevanja – biće lakše i vama i drugoj strani.

Oni koji su slobodni: kontakt retrogradne Venere sa Suncem i dobar aspekt ka Saturnu i te kako, pored prošlosti, može označiti i ulazak jedne dosta značajne osobe u vaš život. Tu ima šansi za emotivni početak, bilo na starim ili na novim osnovama.

Zdravlje. Nestabilan i promjenjiv zdravstveni segment. Više vodite računa o svom imunitetu. Starijima – tegobe sa krvnim pritiskom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info