Jarac: Sedmični horoskop za period od 22.10.2018. do 28.10.2018.

0

Posao. Oho-ho! Nešto vrlo, vrlo interesantno događa se tokom ove sedmice na polju posla. Javiće se poslovni partneri od ranije, ponudiće ponovo saradnju i to prilično finansijski dobru po vas. Takođe, prijatelji će vam otvoriti neke nove mogućnosti, pokrenuti vas u pravom smjeru.

Neki od vas će otpočeti i pregovore, možda sa domaćim, ali više izvjesno stranim ponuđačima i firmama. Na dnevnoj bazi i dalje ćete imati uspone i padove, i dalje ćete imati obaveza mnogo više od onog što možete da izgurate…

Ljubav. Pun Mjesec i njegova konjukcija sa Uranom donijeće da partner bude pretjerano osjetljiv po mnogim pitanjima i da njegove reakcije budu burne, bilo za to razloga ili ne. No, imate vi sada dovoljno i volje i mogućnosti da sve sredite, smirite, stabilizujete očas posla. Naravno, ako to želite. Samo mudro i polako i sve će biti u najboljem redu.

Ukoliko ste slobodni, ta prošlost kopa li kopa. Ili vas lično bode u mozak ili pak ta osoba pokušava da ostvari neki kontakt, čas samostalno, čas preko vaših prijatelja. Da li joj ovo može uspjeti? Pa naravno da može, pogotovo što ste vi sada pomalo bolećivi i možda malkice želite da se ta prošlost ipak pretvori u sadašnjost. Vidite šta ćete, pogotovo što ima i nekih novih interesenata.

Zdravlje. Mogli biste malo da prekontrolišete krvnu sliku. Čisto preventivno. Ovo je sedmica u kojoj će hronični bolesnici malo odahnuti. Umanjenje tegoba.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info