Djevica: Sedmični horoskop za period od 22.10.2018. do 28.10.2018.

0

Posao. Još jedna sedmica u kojoj ćete se osjećati kao da ste na klackalici, kada je posao u pitanju. Slijedi vam dosta nervoze, ali vam isto tako slijedi i gomila nekih jako prijatnih informacija i noviteta. Neke od vas kontaktiraće stari poslodavci sa novim ponudama.

Neko će dobiti vijesti o promjeni radnog mjesta ili o unapređenju. Neko će pak upoznati osobu koja mu i te kako može pomoći i pogurati ga ka ciljevima koje ima. Dakle i pored nestabilnosti, pred vama je jedna izuzetno važna sedmica! Iskoristite je na pravi način.

Ljubav. Neka važna pitanja mogu doći na dnevni red sa emotivnim ili bračnim partnerom. Iako će početni momenat biti dosta napet i uzburkan zaista je lako moguće doći do pravog rješenja i obostranog zadovoljstva. Ukoliko se malo potrudite, ovaj period može vratiti mir, ali i emotivno zadovoljstvo u vaše bitne emotivne relacije.

Oni koji su slobodni ljubav će pronalaziti na putu – s jedne strane nudi vam se mogućnost obnove kontakta, ali i odnosa sa bivšim partnerom, a s druge izuzetno zanimljiva nova poznanstva i osobe koje vam otvaraju vrata za nove početke. Kontakti sa suprotnim polom će se pojačati – odjednom ćete primijetiti da vas svi nešto traže, svi se interesuju za vas i žele vas u svojoj blizini.

Zdravlje. Za vas i dalje stoji upozorenje kada je saobraćaj u pitanju, a isto tako i dalje su vam otvorene mogućnosti za povrede.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info