Blizanci: Sedmični horoskop za period od 22.10.2018. do 28.10.2018.

0

Posao. Nekih problema u poslovnom segmentu može biti, naročito u danima oko punog Mjeseca, sredinom sedmice. Nagli preokreti, nerviranje, konfuzne situacije i dešavanja. Zadržite svoj mir i ne dozvolite da vas ovo izbaci iz takta, jer će se najvjerovatnije sve srediti u vašu korist.

Vaše će obaveze tokom ovog perioda biti pojačane, ali vam zato slijedi i završetak i konačna realizacija onoga što ste pokrenuli već neko izvjesno vrijeme unazad. Nekima od vas stoji vrlo ozbiljna i privlačna nova poslovna ponuda.

Ljubav. Iako će nervoza i dalje biti prisutna u vašim emotivnim relacijama, naročito u prvoj polovini sedmice, postoji odlična šansa da se nakon toga uđe u mirniju fazu. Kao da ćete doći do konačnog rješenja nekih situacija koje su dosad u vaš odnos unosile nemir i rasterećeniji nastavljate dalje. Takođe, u ovoj će sedmici biti više nekih zabavnih i opuštenih momenata između vas.

Što se tiče slobodnih Blizanaca, vama preko polja posla ili eventualno preko društvenih mreža slijedi vrlo značajno poznanstvo koje će u vama probuditi strasti za koje niste znali ni da postoje. Kontakt retrogradne Venere sa Suncem i sekstil sa Saturnom nekima će vratiti i bivšu ljubav – vrijeme je da se vaša priča ponovo pokrene.

Zdravlje. I dalje ste u periodu promjenjivog i, ne toliko stabilnog, zdravlja. Zato je potrebno što više raditi na očuvanju imuniteta.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info