Bik: Sedmični horoskop za period od 22.10.2018. do 28.10.2018.

0

Posao. Neki veliki preokreti će uslijediti po pitanju posla. Oni koji su zabrinuti za svoje pozicije i stabilnost svojih radnih mjesta imaće non stop “gore-dole” situacije. Kontradiktorne informacije koje vas čas uznemiravaju, čas vam donose rasterećenje.

Tenzija će početi da popušta pred kraj sedmice – tada ćete imati jasnu sliku. Ne treba brinuti previše – ne bi se moglo reći da imate razloga za nervozu – štaviše, vaše radno mjesto je više nego sigurno. No, sačekajmo da ova sedmica prođe pa da vidimo..

Ljubav. Opozicija Sunca i Urana, retrogradne Venere i Urana, kao i pun Mjesec u vašem znaku u konjukciji sa tim istim Uranom… Na prvi pogled, u nekim vezama će biti poprilično burno i vruće. Još jedna sedmica u kojoj pojedina partnerstva mogu biti presječena kao sjekirom.

Isto važi kao i za prethodnu sedmicu – ako je vrijeme da se razilazite, onda će ovi aspekti označiti definitivan kraj. Ukoliko još ima stvari koje vrijedi spašavati, onda će smirenje nastupiti od 26. oktobra. Pa šta kome zapadne…

A oni koji su slobodni, pored prošlosti koja i dalje visi u vazduhu, ove sedmice mogu biti prodrmani i novim poznanstvima – neočekivanim, ali izuzetno lijepim i podsticajnim. Biće nekih početaka preko noći.

Zdravlje. Manji problemi sa urinarnim traktom, uglavnom starijim Bikovima. Kod mlađih su moguće prehlade i problemi sa grlom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info