Vodolija: Sedmični horoskop za period od 15.10.2018. do 21.10.2018.

0

Posao. Tvrdite da su svi oko vas nešto nervozni, jedino ste vi normalni, mirni, u harmoniji sami sa sobom i drugima. Ma kako da ne. Ni ne vidite da jedan dio te nervoze oko vas izazivate vi sami. Niste u ratu, ne dočekujte druge automatski “na nož”, čim pokušaju nešto da vam kažu.

Budite fini, pozitivni, otvoreni – i da vidite kako će te nervoze oko vas očas posla nestati. E da, idu vam i neke super vijesti preko posla. Doduše, idu i neke koje vam se neće dopasti, ali šta sad. Ne može sve baš da bude kako vi hoćete.

Ljubav. Još jedna sedmica je pred vama u kojoj mora biti makar nekog konflikta ili negativne energije između vas i partnera. Trudićete se vi da neke stvari prećutite zarad mira u odnosu, ali jednostavno nećete moći. Druga strana će vas podbosti nekom primjedbom ili ponašanjem i vi ćete onako spektakularno eksplodirati. Na svu sreću, mnogo buke ni oko čega. U prevodu – danas rat, sutra mir.

Ukoliko ste slobodni, shvatite jednu stvar – Mars u vašem znaku ide DIREKTNO i kakvo sad vraćanje u prošlost vi pominjete ili hoćete? Ma nema ništa od toga, te bivše ostavite tamo gdje im je mjesto, a vi gurajte dalje. To što vas zvrckaju i podsjećaju na sebe – iskulirajte. Imali su svoju priliku. A vi lijepo – samo naprijed!

Zdravlje. Smanjite malo nervozu, vrlo ste osjetljivi na stres u ovom periodu. Takođe, vodite računa da se ne povrijedite, gledajte gdje idete. Starijima – osjetljivi zglobovi i respiratorni trakt.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info