Vaga: Sedmični horoskop za period od 15.10.2018. do 21.10.2018.

0

Posao. Stvari koje ste već pokrenuli sada su u fazi da se odvijaju same od sebe i vi tu nemate mnogo posla. Doći će vam ili neke veće pare ili neko napredovanje ili pak neke vrlo povoljne poslovne vijesti početkom sedmice. U svakom slučaju, nešto što će vas obradovati.

Da ćete imati mnogo posla, hoćete. Da ćete imati obaveza preko glave, ma hoćete i to. Ali ne može se reći da će vam biti loše. Nervozu i neprijatne trenutke ćete ili zaobilaziti ili rješavati. Sve ćete postići i biti zadovoljni učinkom.

Ljubav. Negativne strasti su se malo primirile, a one dobre, vruće i slatke, funkcionišu savršeno. Zato znate na koju stranu treba da krenete kada su vaša partnerstva u pitanju. Sada u drugi plan stavite ljubomoru, neka nerviranja i probleme, a na prvo mjesto stavite spavaću sobu. I uživajte.

Ukoliko ste slobodni, ljubav vam se vraća na velika vrata. Kontakt Merkura i retrogradne Venere, vaše vladarke, donosi vam stare, bivše partnere i ljude koje znate od ranije. Ako nešto od toga vrijedi, vi lijepo proberite i uzmite. Ako ne vrijedi, stavite u ladicu zaborava i zaključajte je. Ima tu i novih, nešto mlađih od vas, ali slatkih i zanimljivih i vrlo, vrlo erotski zamamnih. Vi gledajte šta ćete…

Zdravlje. Ozbiljno shvatite potrebu za unošenjem više tečnosti. Jako vam je osjetljiv urinarni trakt i mokraćni kanali, a samim tim i bubrezi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info