Strijelac: Sedmični horoskop za period od 15.10.2018. do 21.10.2018.

0

Posao. Polako ostavljate, sve ono što je bilo, za sobom. I pripremate se za novo, mnogo bolje i bogatije. Trenutno ste u periodu kada udarate temelje za ono što će krenuti od novembra. I već vidite da se mnogo toga rješava, da dolazi na svoje mjesto, da se stvari polako zaključuju.

Obradovaće vas vijesti i glasovi koje ste čekali dugo, možda i previše. Ali sada dolaze. Biće u ovoj sedmici nervoze, ali prolazne i zato se potrudite da vas ne pomjeri sa mjesta, da vas ne prodrma. Imajte vjeru u budućnost i radite za nju.

Ljubav. Sa emotivnim ili bračnim partnerom morate nešto da završite u ovoj sedmici, da privedete kraju. Kod nekih – završavate sa periodom tjeskobe, konflikata, nerazumijevanja. Kod nekih drugih pak – završavate sa kompletnim odnosom i to u velikom stilu – kroz jednu konačnu raspravu koja će rezultovati okretanjem i odlaskom, i vas i druge strane…

Ukoliko ste slobodni, ljubav je tu, negdje pored vas. U svim svojim oblicima i bojama. Kod nekih je tajna, kod nekih je bivša, kod nekih je glanc nova. Ali, bitno je samo da vas prati, u stopu. Biće tu lijepih dešavanja, biće tu finih iznenađenja. Opustite se i pustite da vas ljubav saplete.

Zdravlje. Nemojte da prelazite ulicu zamišljeni, nemojte da sjedate za volan nervozni ili preumorni. Trenutak nepažnje i rastrojenosti može vam napraviti problem.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info