Škorpija: Sedmični horoskop za period od 15.10.2018. do 21.10.2018.

0

Posao. Prvo će vas ulazak u ovu sedmicu obradovati. Nekim lijepim vijestima, dolaskom nekih rješenja, završetkom papiroloških pitanja, informacijama koje vam obećavaju novac ili koje vam otvaraju nove poslovne puteve. A onda ćete se nakon toga malo svađati, malo nervirati, malo trčati i juriti.

Gledajte da u brzini ne napravite sami sebi problem ili da ne odate neku informaciju koja vam je važna, a koju drugi mogu iskoristiti. Takođe, gledajte da nešto ne zabrljate sa dokumentacijom.

Ljubav. Sa emotivnim ili bračnim partnerom morate da prođete još jedan “krug” nerazumijevanja, pritisaka, ljubomore. Šta da se radi, ispada da ne može drugačije. To ne znači da će u ovoj sedmici biti samo loših dešavanja, ma neće. Imaćete vi i svojih divnih momenata koje mogu obilježiti lijepe i nježne riječi i velika strast. Dakle, jedna klackalica od sedmice… Snaći ćete se, ne brinite.

Ukoliko ste slobodni, tu je tek kompletna zbrka. Ima prošlosti, ima noviteta, ima osoba sa kojima imate razliku u godinama, ima strasti, ima ludila, ima flertovanja… Jasno vam je – šta vam “zapadne” u ovoj sedmici, sve u zavisnosti od vaših ličnih predispozicija u natalnim kartama. U svakom slučaju – dosadno vam neće biti.

Zdravlje. Pripadnici vašeg znaka moraju da vode računa da ne žure, da gledaju gdje idu, da budu oprezniji u saobraćaju. Starije će malo boljeti kičma i zglobovi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info