Ribe: Sedmični horoskop za period od 15.10.2018. do 21.10.2018.

0

Posao. Mozak vam čas funkcioniše savršeno, brzinom od sto na sat, čas se toliko upletete u gomilu problema, u milion informacija koje vas napadaju sa svih strana pa ne možete da se sastavite. Ovaj period vam je bio mentalno jako naporan, ali izdržite.

Ima to svoju svrhu, naravno, iako je sada ne vidite. Neko će vam reći, došapnuti, najaviti nešto mnogo dobro i povoljno što vam se sprema. Samo morate da sačekate, samo morate SADA da date sve od sebe. Ne posustajte. Idu dobre i velike stvari, ubrzo.

Ljubav. Prvo će vam biti divno sa partnerom. Onda ćete se sporječkati ili čuti nešto što će vas ubosti direkt u srce. Onda će vam opet biti divno. I to drugo “divno” trebalo bi da ipak funkcioniše do kraja sedmice. Sve u svemu, jedna više divna, a manje negativna sedmica je pred vama. Nemojte samo da sve to divno zanemarite, a da samo sebi razbijate mozak negativnostima. Batalite to.

Ukoliko ste slobodni, prošlost je tu i dalje, u svim svojim oblicima i bojama. Bode vas u mozak, ne da vam da nastavite dalje. Zakopali ste se u nju i ne možete ni makac. Biće susreta, biće. Na tom susretu koječega može biti – i strasti i ludila u mozgu. Nećete moći da se ošašavite tri dana. Hoćete nešto novo? Da valja? E, teško sada, žao nam je…

Zdravlje. Starije Ribe bi mogle imati problem sa krvnim sudovima. Kod mlađih – nesanica, loše spavanje. Pokušajte da se tokom dana više odmarate.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info