Rak: Sedmični horoskop za period od 15.10.2018. do 21.10.2018.

0

Posao. Posvećeni ste ciljevima koji su vam bitni, ali to ne znači da će ih biti lako i ostvariti tokom ove sedmice. Pripremite se na dosta sporosti i na nešto komplikovaniju i težu komunikaciju sa saradnicima i poslovnim partnerima.

Povremeno će vas hvatati nervoza, ali ne dozvolite da se odrazi na vaš učinak na poslu. Neke haotične situacije krenuće da se polako smiruju u drugom dijelu sedmice. Rješavanje papirologije, koja vam je vrlo važna, jeste na vidiku. Neki od vas dobiće i jako povoljne vijesti koje su dugo čekali.

Ljubav. Partner nešto ljubomoriše, samo vas nervira svojim postupcima i riječima, a vi se trudite da stvari ispravite, sredite, da pronađete rješenje i sve izgladite. Iako u nekim momentima može izgledati kao da je vaš trud uzaludan, nemojte odustajati, naravno ako su ovakve situacije do sada bile rijetke i ako odnos vrijedi truda, jer sve se ipak može srediti.

Ukoliko vaš odnos doživi veći, ko zna koji po redu, u nekom dužem vremenskom periodu, potres, možda je i vrijeme da pustite, da svedete račune i da nastavite dalje sami.

Oni koji su slobodni – prošlost je aktuelna i sada, ako to želite, možete obnoviti staru ljubavnu priču. Ako je baš to ono što vam srce i duša hoće – ne slušajte druge, vratite se unazad.

Zdravlje. Stariji Rakovi će imati problem sa kostima, zglobovima, kičmom, zubima. Kod mlađih – manje urinarne infekcije ili viroze.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info