Ovan: Sedmični horoskop za period od 15.10.2018. do 21.10.2018.

0

Posao. Vrlo, vrlo tokom ove sedmice obratite pažnju na papirološka pitanja. Takođe, ako se dogovarate sa nekim, ne potpisujte bez da ste dobro proučili svaku pa i najmanju stavku ugovora.

Na sve ovo, neke kolege jednog dana se ponašaju korektno i poslovno, a već sljedećeg vas nešto pritišću, nameću vam svoja mišljenja… Jednom riječju, nerviraju vas i unose vam nemir u svakodnevno funkcionisanje. Pokušajte da imate strpljenja u nekim situacijama. Neka vam jezik ne bude brži od pameti..

Ljubav. Ne možete se baš pohvaliti kvalitetnom komunikacijom sa partnerom u ovom periodu. U prevodu – gledajte da se žestoko ne “pokačite”, pogotovo u prvom dijelu sedmice, jer riječ po riječ i situacija može očas posla kulminirati. Moguće je da vas partner pritišće po nekim pitanjima i probija vam mozak jednim te istim pridikama, ali zarad očuvanja vašeg odnosa – iskulirajte.

Slobodni, na prvom mjestu i dalje je strast, ali svjesni ste i sami da vas ona može uvući u raznorazne, manje ili više komplikovane, veze i vezice. A bivši? Pa, kao da vas vrebaju sa svih strana – gdje god krenete, naletite na nekog od njih ili vas se, ničim izazvano, sjete i pošalju vam poruku. Savjet – ne vraćajte se u prošlost, tamo ste već bili.

Zdravlje. Raznorazne upale i infekcije kao da samo čekaju na vas. Takođe, skloni ste povredama, budite nešto oprezniji na dnevnoj bazi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info