Lav: Sedmični horoskop za period od 15.10.2018. do 21.10.2018.

0

Posao. Od samog početka sedmice pokrenuće se nešto što je bilo zakočeno, stići će lijepe vijesti, stići će prave informacije, stići će odgovori koje ste čekali. E sad, to ne znači da će ostatak sedmice biti put posut laticama ruža, naprotiv.

Imaćete vi i te kako posla, trčanja i jurnjave, nervoze i sukobljavanja sa ljudima koji mijenjaju mišljenja i ponašanja svakog časa. No, to ćete prevazići, kao i milion puta do sada i u konačnici biti zadovoljni onim što ste uspjeli da postignete.

Ljubav. Još jedna sedmica koja donosi dosta nervoze i gomilu neprijatnih dešavanja sa emotivnim ili bračnim partnerom. Potrebno je razumijevanje da bi se stvari riješile, ali povremeno ni vi ni partner nećete imati baš nikakvu želju da se prilagodite jedno drugom. Ponovo će se na dnevni red izvući pitanja koja nisu riješena, ponovo će se vrtiti jedne te iste stare priče oko kojih se stalno sukobljavate. Samo polako, proći će i ova sedmica.

Ukoliko ste slobodni, ispada da je oko vas gomila novih osoba, mnogo zanimljivih dešavanja, ali realizacija, u smislu konkretnog ulaska u novu emotivnu priču, kao da se non stop odlaže i izmiče vam iz ruku. Opustite se i uživajte u dešavanjima, za sve postoji vrijeme i mjesto.

Zdravlje. Još uvijek ste negdje “ni tamo ni ovamo”, po pitanju zdravlja. Vitaminizirajte se, odmarajte se, spavajte, okružite se dobrom energijom i pozitivnim ljudima. Osjećaćete se bolje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info