Jarac: Sedmični horoskop za period od 15.10.2018. do 21.10.2018.

0

Posao. Biće nekih izuzetno dobrih dešavanja, ali biće i problema. Jedna potpuno šarena sedmica, u kojoj će najprije biti važno da vi, prije nego što nešto uradite, dobro razmislite i još bolje isplanirate. Dolaze vam vijesti koje najavljuju velike promjene, koje najavljuju pokretanje nečega što je bilo u zastoju, a čemu se vrlo nadate.

S druge strane, suočavate se sa promjenjivim dešavanjima i još promjenjivijim ljudima skoro pa na dnevnoj bazi. Sa njima se borite, ali ne fizički – već koristite mozak.

Ljubav. Dajete sebe emotivnom ili bračnom partneru, ali nedovoljno. Možda vama izgleda da se trudite, ali to je daleko od pravih rezultata. Pokažite više topline, dajte neku finu i nežnu reč. Samo prisustvo nije dovoljno, treba se malo otvoriti…..

Ukoliko ste slobodni, trenutno ste u periodu kada staro može postati novo. Naravno, ukoliko vi to želite. Ako niste u svojoj glavi raščistili sa nekom prošlošću, evo sada imate popravni ispit. Pa vidite na koju ćete stranu – da li da konačno kažete: “Zbogom”, i zauvijek stavite tačku na ovu priču ili da date šansu još jednom… Ima tu i nekih novih ljudi koji se motaju oko vas, uglavnom preko interneta ili prijatelja. Ali sve je to nešto: “Idi mi, dođi mi”.

Zdravlje. Moguće su povrede. Takođe, u ovom vam je periodu potrebno više odmora nego inače. I dobrog sna. I malo bolje ishrane.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info