Djevica: Sedmični horoskop za period od 15.10.2018. do 21.10.2018.

0

Posao. Sedmica koju će obilježiti “plus-minus” situacije u poslovnom segmentu. Red lijepih vijesti, red nesporazuma. Red rješavanja nečega što ste dugo čekali, red problema u komunikaciji. Red lakoće, red komplikovanih situacija. I tako iz dana u dan.

Ono što je izuzetno dobro jeste da vam mozak radi sto na sat u ovom periodu i da ne postoji problem koji nećete moći da riješite. Čak ćete i uživati u tome – da savladavate prepreke, da se borite, izborite i izađete kao pobjednik.

Ljubav. Komunikacija sa emotivnim ili bračnim partnerom će čas biti savršena, čas vam unositi nervozu. Teško je da u ovoj sedmici možete u potpunosti postići stabilnost po ovom pitanju. Kada budete u periodima kada se bolje razumijete, pokrenite neka pitanja koja su vam oboma važna. Kada shvatite da ste u periodu nerazumijevanja i nervoze, bolje se povucite i sačekajte da se strasti smire.

Ukoliko ste slobodni, lako ostvarujete komunikaciju sa suprotnim polom – oko vas su nove osobe koje su vrlo interesantne i koje vas “čačkaju” direkt u mozak, što vama jako prija. No, kao i prethodne sedmice, tu se neka prošlost vrti pa gledajte šta ćete s njom. Bivši partner vam nudi susret. Razmislite šta ćete.

Zdravlje. Ne brzajte, ne žurite – možete se povrijediti. Takođe, budite oprezniji i u saobraćaju ove sedmice. Podložni ste i prehladama, osjetljivi su vam grlo i pluća.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info