Blizanci: Sedmični horoskop za period od 15.10.2018. do 21.10.2018.

0

Posao. Neke dobre vijesti, prijatne informacije, najave novca ili napredovanja obilježiće ulazak u ovu sedmicu. Da je lijepo, lijepo je, pogotovo ako ste to prilično dugo čekali. No, to ne znači da vam je ova sedmica mirna.

Izgleda da ćete se natrčati i dobrano oznojiti na poslu. Moraćete da ispravljate i rješavate mnogo toga, da se možda bakćete i sa papirima ili sa nekim zakonskim procedurama. Sve u svemu, jedna vrlo brza, ne toliko loša, ali prilično zamarajuća sedmica za vas.

Ljubav. Nije strašno, ali nije ni savršeno u vašim partnerskim odnosima. Imaćete utisak da taman prevaziđete jedan problem, kad eto ga novog, spremnog da ga, naravno, vi rješavate. Partner je nekako sporovozan, sve je prepustio vama, a vi se nervirate i raščišćavate, gunđajući u sebi. Problem nije u vama dvoma, već u okolnostima koje su oko vas. Proći će, samo polako i bez stresa.

Ukoliko ste slobodni, ima tu nekih vrlo zanimljivih dešavanja. Sigurno je da se pojavio neko zbog koga povremeno u mozgu imate minijaturne zemljotrese i ne znate gdje udarate. Vrtite se jedno oko drugog, flertujete – muvate se sve u šesnaest. A i neko iz prošlosti vas se sjetio. Ali kasno, više vas ne zanima..

Zdravlje. Kašljanje, kihanje, šmrckanje, prehlade svih vrsta. Čuvajte grlo, čuvajte bronhije i pluća. Pravi ste mamac za bakterije i viruse.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info