Bik: Sedmični horoskop za period od 15.10.2018. do 21.10.2018.

0

Posao. Biće više situacija, tokom ove sedmice, koje će vas mentalno iscijediti. Vi nećete biti osoba koja izaziva problem, ali ćete imati utisak da ste magnet za svaku vrstu konflikta, bilo sa saradnicima, bilo sa autoritetima ili sa osobama koje su korisnici vaših usluga.

Još ako se i neka pravna, zakonska problematika umiješa – e onda će situacija biti kompletna. Vi funkcionišite samo polako, samo lagano – budite korektni prema drugima čak i kada su oni ne baš dobro raspoloženi i nervozni.

Ljubav. Vrlo, vrlo nezgodna sedmica za one odnose koji nisu stabilni ili za one emotivne relacije gdje je već neko izvjesno vrijeme vruće-hladno situacija. Jedna riječ može izazvati buru koja može i te kako da se završi prekidom. Ukoliko je to priča koja vas muči i opterećuje, onda je to sasvim u redu i vrijeme je da se presiječe nešto što odavno nije dobro. Ali, ukoliko želite da ostanete sa trenutnim partnerom, onda pokušavajte da balansirate.

A slobodni? Prošlost se sve više približava, meteorskom brzinom. Neki od vas je jedva očekuju, drugi se pomalo plaše šta ta prošlost u budućnosti može donijeti, ali izvjesno je da je mnogo toga ostalo nedorečeno. Možda i jeste vrijeme da se stvari konačno raščiste.

Zdravlje. Svi oko vas nešto kašljucaju, šmrkću… Vi se još dobro i držite, ali vas tokom ove sedmice ipak može saplesti jedna manja prehlada.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info