Večeras: Mlad Mjesec u znaku Vage (i kako da to najbolje iskoristite)

0

Oktobar donosi promjenu energije i priliku da počnete ispočetka, priliku da nadogradite ono što već znate.

Kada je riječ o mladom Mjesecu onda je riječ i o novim počecima i o početku novog ciklusa. Dok se oktobarski mladi Mjesec ne razlikuje mnogo od toga, postoji osjećaj kao da smo kroz sve ovo prošli ranije. Postoji osjećaj da se moramo vratiti na nešto, da pregledamo nešto ili da učvrstimo temelje po kojima hodamo.

Nema potrebe da započinjete nešto novo ili da radite nešto novo već da se sjetite i držite znanja koje ste već stekli, kako idete ka naprijed.

Oktobarski mladi Mjesec pada u znak Vage. Ovim znakom upravlja element vazduha i ovaj mladi Mjesec će biti kao dašak svježeg vazduha koji će vam probuditi čula i podsjetiti vas šta je zaista važno. Iako tokom mladog Mjeseca postoji osjećaj da se dešava nešto “novo”, postoji i određeni obrazac koji se istovremeno javlja. Ovaj obrazac je ciklus, ciklus vašeg života i koraci na putu kojim putujete.

Ovaj ciklus je vaša najveća lekcija koja drži ključ vaše trenutne svrhe. Ovaj ciklus predstavlja vaš dan za danom, mjesec za mjesecom i godinu za godinom. Ovaj ciklus je vaš put, a svaki put kada se on malo zapetlja, sam put se povećava, raste, a vi postajete mudriji.

Ovaj mladi Mjesec će naglasiti ciklus kojim svi putujemo, naglasiće obrasce koje smo do sada preduzeli. Pogledajte oko sebe: koje obrasce primjećujete? Život nam se uvijek “obraća” u obrascima i događajima koji se dešavaju. Da li vam se stalno dešavaju iste stvari? Da li se konstantno nalazite na istoj poziciji i jeste li uvijek okruženi istim ljudima?

Ako je to tako, onda znajte da je to vaša poruka, to je vaš obrazac, a postoji samo jedan put, a to je da ga postanete svjesni.

Ako ste tražili način da izađete iz kolotečine, da obnovite određena područja života ili samo tražite veći osjećaj svrhe, ovaj mladi Mjesec će vam pomoći u tome. On će donijeti sve ono što je potrebno kako biste se probili dalje i svoj put doveli na jedan viši nivo. Ovo prosvjetljenje se neće desiti odmah, ali ako obratite pažnju tokom nekoliko sljedećeih sedmica, osjetićete kako vas energija mladog Mjeseca vodi i podržava.


Oktobarski mladi Mjesec dešava se tek par dana nakon što je Venera, planeta ljubavi, ušla u retrogradni hod. Njena retrogradnost biće veoma izražena u sljedećih par dana i možda ćete dobiti osjećaj kako je potrebno da se u većoj mjeri posvetite vezama koje imate u svom životu.

Dok se Venera bavi pitanjima ljubavi i naših veza sa drugima, sve to zaista počinje od nas. Moramo voljeti sebe, prvo se moramo povezati sa samima sobom prije nego što smo u stanju da se povežemo s drugima. Kada ne volimo sebe, kako onda možemo očekivati od drugih da nas vole? Kada se ne povežemo sa samima sobom, kako možemo očekivati da se povežemo s drugima?

Ovaj mladi Mjesec će pojačati “posao” Venere, a ova dva nebeska tijela će nas podstaknuti da više volimo sebe, da otkrivamo istinu o sebi te da obratimo pažnju na cikluse, uzorke i događaje našeg života.

Život sigurno nije savršen i pun je različitih mana. Pogledajte oko sebe, ali ne osuđujte. Nemojte čak ni željeti da se nešto poboljša. Samo se dobro osvrnite oko sebe i shvatite da je tačka na kojoj se nalazite upravo ta na kojoj bi i trebalo da budete, da je ona savršena, posebna i da vam je to najveći učitelj.

Naravno da možete biti inspirisani da mijenjate nešto, možete željeti da nešto promijenite ili razmišljati o načinima na koje to možete uraditi, ali imajte na umu da sve počinje sa spoznajom i prihvatanjem. Sve počinje sa zahvalnošću. Vibracije mladog Mjeseca u znaku Vage osvijetliće vam put i pokazati vam svrhu koja je zakopana u ciklusu koji se trenutno dešava oko vas.

Vaša svrha je da budete vi i da pronađete svrhu u svemu onome što vam se trenutno dešava. Osjetite to, budite to, a energija vazdušne Vage pokazaće vam put do vaše nove slobode.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info