Vodolija: Sedmični horoskop za period od 08.10.2018. do 14.10.2018.

0

Posao. Neke stvari iz prošlosti sada mogu isplivati i donijeti vam negativnu energiju na poslu. Na svu sreću kratkotrajnu, jer vi niste trenutno u fazonu da se baš mnogo opterećujete oko svega. Ako je potrebno, sjeći ćete i nastaviti dalje. Ako možete da sredite, sredićete. I to je to.

Ionako vam je nekih poslova i nekih ljudi preko glave. Nadređene osobe će vam nešto zvocati a vi ćete se praviti da ne čujete. Ukoliko i riješite da ih čujete, razvucite osmijeh od uva do uva i okrenite sve na šalu. Može vam se.

Ljubav. Red strasti, red preganjanja, red pozitivne energije, red ljubomore. Ukratko, takav je vaš odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom u ovoj sedmici. Da je savršeno – pa baš i nije, ali ne bi se reklo da vi ne uspijevate da se izborite sa ovim, naprotiv.

No, postoje neki odnosi u kojima, u drugom dijelu sedmice, mogu isplivati na svjetlost dana neke informacije koje bi mogle iz korijena protresti vašu vezu. Ukoliko se baš kod vas dogodi takva situacija, sjedite i dobro razmislite šta ćete i kako ćete dalje…

Oni koji su slobodni, kombinacija posao plus prijatelji ili internet je sada udarna za vas. Da, biće i kod vas nekih “povampirenih” osoba koje su sad baš riješile da vam se jave poslije sto godina. Ma dajte, šta će vam to.

Zdravlje. U jednom momentu ste kilavi, u drugom pucate od energije. Baš za tu “kilavost” najviše je zadužen stres kojeg sad imate koliko god hoćete. Okružite se pozitivnim ljudima, ali se i više odmarajte i kulirajte.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info