Vaga: Sedmični horoskop za period od 08.10.2018. do 14.10.2018.

0

Posao. Mlad Mjesec u vašem znaku uvodi vas u jednu novu životnu fazu i nove početke. Ti novi počeci mogu biti na starim osnovama pa su sada moguća proširenja poslovanja ili obnova dogovora sa starim poslovnim partnerima.

Mars u vašem polju talenata daje ogroman vjetar u leđa svima koji rade poslove vezane za internet i nove tehnologije. Ako istinski volite posao koji radite, ove sedmice ćete ga voljeti još više, jer ćete biti “traženi” sa svih strana. Polovinom sedmice obratite pažnju na papirologiju.

Ljubav. Kako god da inače funkcionišu vaše emotivne konekcije, u periodu koji je pred vama konstantno ste u nekom “vruće-hladno” fazonu. Čas volite najviše na svijetu, čas kritički posmatrate partnera i pronalazite mu mane.

Takođe, sa razlogom ili bez, u vama povremeno ključaju vulkani ljubomore koju pokušavate da obuzdate. Jedino što sada zaista i istinski “radi” jeste strast pa sve te svoje frustracije pokušajte da izbrišete u vrućem zagrljaju sa osobom do koje vam je stalo.

Ukoliko ste slobodni, sve ono što je vezano za prijatelje, društvenost, internet, za vas je mjesto na kojem se može pojaviti osoba koja bi i te kako mogla da vas dotakne i probudi u vama želju da se ludo i nezaboravno zaljubite.

Zdravlje. Vrlo osjetljivo grlo, ali i podložnost urinarnim infekcijama. Ne osjećate se baš potpuno “svoji”. Bolje se hranite, više krećite, čuvajte se prehlada i promjenjivog i nestabilnog vremena.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info