Strijelac: Sedmični horoskop za period od 08.10.2018. do 14.10.2018.

0

Posao. Neke informacije, koje su skrivane od vas, sada mogu isplivati na vidjelo. Takođe, odjednom možete shvatiti da su neki ljudi, iz najbliže poslovne okoline, koji su vam se smješkali u lice, zapravo sve vrijeme radili vama iza leđa i na vašu štetu.

U suštini, u ovoj sedmici ćete se više puta iznenaditi onim što dolazi do vas, ali vas to neće smoriti, naprotiv. Kao da će vam dati još veću snagu da nastavite. Shvatićete da morate napraviti neke promjene, postaviti se na drugačiji način i to ćete i uraditi.

Ljubav. Ulazak Merkura, planete koja vlada vašim partnerstvima, u znak Škorpije i njegova opozicija sa Uranom mogu donijeti kratku, ali vrlo žučnu svađu sa emotivnim partnerom. Ovo je pogotovo naglašeno ukoliko se vaše voljeno biće osjeća nesigurno i sumnja u vašu vjernost. U svakom slučaju, u periodu ste kada ćete nešto teže uspijevati da pronađete balans i mir u svojim bitnim emotivnim relacijama.

Ukoliko ste slobodni, sada imate mogućnosti i za novo i za staro. Što se starog tiče, definitivno vam neka prošlost jeste u mislima, a moguće je da će tu biti i kontakta. Kada je novo u pitanju, vaš znak očekuje iznenadno poznanstvo ili pokretanje baš interesantne komunikacije preko interneta ili prijatelja.

Zdravlje. Urinarni trakt, krvna slika, infekcije mokraćnih kanala, osjetljivost bubrega, problemi ginekološke prirode. Ništa strašno, ali sve vrlo iritantno. Idite kod doktora.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info