Škorpija: Sedmični horoskop za period od 08.10.2018. do 14.10.2018.

0

Posao. Odjednom ste okruženi osobama za koje osjećate da su prijateljski nastrojene prema vama i sa kojima možete otvoriti neka nova poslovna poglavlja. Ideje i kreativnost su vam sada na vrhunskom nivou pa nije ni čudo što će neki od vas pokrenuti nove, možda dodatne poslovne aktivnosti ili izuzetno unaprijediti postojeće.

Budite samo oprezni po jednom pitanju – ishitrenost i brz jezik vas mogu uvesti u neprijatnu situaciju ili destabilizovati neku od postojećih poslovnih saradnji. Malo iskulirajte, ne žurite.

Ljubav. Ne osjećate se sigurno i stabilno u ovoj sedmici u bitnim emotivnim relacijama. Osjećaj neispunjenosti samo raste, s obzirom na to da smatrate da voljena osoba ne pokazuje dovoljno pažnje. Kod nekih od vas počeće da se javljaju i oni dubinski tripovi da drago vam biće šara sa strane, a da vi ne možete da uradite ništa po tom pitanju.

S druge strane pak, osjećate ludu strast koja kao da samo jača što ste vi nesigurniji pa ćete svoje frustracije liječiti u spavaćoj sobi. I bolje tako, nego da se raspravljate. Ne idite u krajnost – nemojte se liječiti nekom drugom osobom!

Ukoliko ste slobodni, ulazite u sedmicu u kojoj su čuda svake vrste moguća. I to ona odjednom, preko noći. Neko, ko je malo mlađi od vas, dolazi…

Zdravlje. Sem problema sa stomakom, prisutna je i izuzetna osjetljivost na vremenske prilike. Takođe, imunitet nije baš sjajan, ali tamo negdje pred kraj sedmice počinjete da se osjećate bolje…

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info