Ribe: Sedmični horoskop za period od 08.10.2018. do 14.10.2018.

0

Posao. Lijepo sami sebe pitate, povremeno, kako vam uspijeva da i dalje budete normalni, s obzirom na to da se na dnevnoj bazi smjenjuju čas izuzetno pozitivne, čas vrlo uznemirujuće situacije.

Istini za volju, neke lijepe poslovne prilike vam se zaista otvaraju, ali one su skopčane sa ogromnom brzinom i još ogromnijom količinom truda koji morate da uložite. Nekako vi plivate u svemu ovome, a što je najinteresantnije, čak vam u nekim momentima ovo i prija…

Ljubav. Nesporazumi, pogrešno protumačene riječi, informacije koje ne moraju biti tačne (ali će vas svejedno ubosti u mozak) obilježiće ovu sedmicu i odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom. Čuvajte se ishitrenih i impulsivnih svađa i rasprava, jer one neće riješiti ama baš ništa. Promijenite svoj način komunikacije sa voljenom osobom – ne napadajte odmah, već pokušajte da iskulirate, da sjednete i da popričate otvoreno i normalno.

Ukoliko ste slobodni, aktuelna je prošlost, aktuelne su neke ne baš potpuno moralne veze i vezice, aktuelna je tajnost, aktuelni su brzinski kontakti preko prijatelja i interneta. Jedino nije aktuelno nešto “normalno”, što vam neće povremeno kidati živce…

Zdravlje. Nervozni ste, a to vam samo oduzima energiju. Takođe, imate povremeno problema sa spavanjem. Stariji neka češće provjeravaju pritisak.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info