Rak: Sedmični horoskop za period od 08.10.2018. do 14.10.2018.

0

Posao. Problemi u komunikaciji, naporni i zahtjevni ljudi kojima ste okruženi, iznenadne promjene planova, dogovora, teškoće da završite papirologiju koja vam je važna – sve će to obilježiti sedmicu koja je pred vama.

Funkcionisaćete vi u svemu tome i imati mnogo više volje i elana, nego inače, da se borite sa problematikom koja je ispred vas. Ukoliko ste privatnik i uvodite neke promjene u poslovanju, moguće je da nećete biti zadovoljni prvim rezultatima. Samo polako, ima još vremena za dokazivanje.

Ljubav. Odnos u kojem ste, bilo da je to veza ili bračna zajednica, očigledno zahtijeva velike promjene. To je jasno i vama, ali i partneru. Ako se u dužem prethodnom periodu provlači nezadovoljstvo i tinja između vas dvoje, evidentno je da se nešto mora preduzeti. Mlad Mjesec daje mogućnosti novog početka, to jest da vi lično shvatite šta je ono što želite – poboljšanje ili prekid i da u skladu sa tim i krenete da se ponašate.

Ukoliko ste slobodni, pred vama je jedna haotična, ali nadasve zanimljiva sedmica. Kontakti od strane bivših partnera, nove osobe koje se iznebuha pojavljuju u vašem životu, problemi sa osobama koje su vam već neko vrijeme simpatične, ali i rađanje novih simpatija…

Zdravlje. Imaćete više energije od drugog dijela sedmice. Ukoliko ste stariji pripadnik znaka – problemi sa nogama ili kičmom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info