Ovan: Sedmični horoskop za period od 08.10.2018. do 14.10.2018.

0

Posao. Sedmica koja najavljuje promjenjivost, komplikacije u dogovorima, povremeno tjeskobne ili napete odnose sa onima sa kojima sarađujete. No, da ne bude da je sve baš samo mračno, ova sedmica donosi i mogućnost iznenadne ponude ili poslovne prilike.

Čak može doći do šanse da se sa nekim udružite i zajednički pokrenete posao, možda vezan za kompjutere, programerstvo, aplikacije i slično. U ovoj sedmici možete voditi i pregovore vezane za postojeću nadoknadu za vaš rad.

Ljubav. Mlad Mjesec u znaku Vage i vašem polju partnerstava uvodi vas i voljenu osobu u fazu novih početaka. No, s obzirom na to da su Mars i retrogradna Venera tokom cijele ove sedmice u kvadratnom aspektu, gledajte da taj novi početak ne bude buran i nemiran.

Neka bude strastan i pun vruće ljubavi i to će biti apsolutno dovoljno. Svoje ljubomorne reakcije kontrolišite, a ukoliko partner počne da ima slične sumnje, pokušajte da ne skrenete u svađu.

Slobodni, birajte šta vam više paše – da li povratak neke bivše ljubavi ili jedna strasna i opijajuća priča, ali sa nekim ko je možda zauzet ili ko ne želi nikakvo posebno obavezivanje? Nije neki naročit izbor, da se razumijemo, ali trenutno teško da može više od ovoga.

Zdravlje. Problemi sa grlom koje će biti izuzetno osjetljivo. Takođe, urogenitalni trakt. Izuzetno ste prijemčivi za sve vrste bakterija i virusa.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info