Lav: Sedmični horoskop za period od 08.10.2018. do 14.10.2018.

0

Posao. Pred vama je zahtjevna sedmica koja će vas i mentalno i fizički dosta iscrpiti. Mlad Mjesec u znaku Vage uvodi vas u jedan dosta aktivniji period, ali prije nego što krenete sa novitetima, prvo se potrudite da sve ono što ste preskočili ili u čemu ste pogriješili sada odradite kako treba.

Neke informacije će vam pokvariti planove, ali ništa nije izgubljeno. Samo sačekajte da se situacija smiri, da vi razmislite pa onda krenite nanovo. Moguća su neslaganja sa kolegama i ljudima sa kojima sarađujete. Ne dramite previše.

Ljubav. Povremeno imate osjećaj da se u odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom ama baš ništa ne dešava onako kako vi želite. Kao da ne možete da upravljate nijednom situacijom, sve se dešava haotično, uz probleme.

Na dnevni red izlaze pitanja za koja ste smatrali da ste ih davnih dana završili, partner je nervozan isto kao i vi. Bilo bi dobro da ne doživljavate sve suviše lično i da pokušate da izbjegavate scene i rasprave, a pogotovo ljubomorne ispade.

Ukoliko ste slobodni, čekaju vas šarenoliki kontakti tokom ove sedmice. Ima tu i bivših ljubavi i bivših simpatija, ali ima i novih osoba i zanimljivih poznanstava, naročito preko društvenih aktivnosti, prijatelja, interneta. No, konkretno – ništa.

Zdravlje. Energija vam je na vrlo niskom nivou u ovoj sedmici. Premoreni ste i morate pronaći više prostora za odmor i dobar san.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info