Jarac: Sedmični horoskop za period od 08.10.2018. do 14.10.2018.

0

Posao. Mlad Mjesec u polju karijere uvodi vas u novu poslovnu fazu. No, početak ove “nove faze” može biti prilično buran i donijeti vam gomilu iznenadnih situacija. Aktiviraju se neke promjene na koje niste računali, ali do vas dolaze i raznorazne informacije koje vas, čas zbunjuju, čas jako nerviraju.

Bilo bi dobro da razmislite i provjerite prije reakcija. Neko od prijatelja vas može ostaviti na cjedilu baš u momentu kada vam je najviše potreban. Trenutno je bolje da se oslonite samo na sebe.

Ljubav. Pokušajte da pronađete balans između ličnih obaveza (koje se u ovom periodu uglavnom vrte oko posla i novca) i onoga što pružate voljenoj osobi. Partner počinje ozbiljnije da reaguje na vaše neprisustvo i nedovoljno pokazivanje pažnje i obzira i nemojte da se začudite ukoliko se u njegovoj glavi budu počele da roje i ljubomorne misli. Pružite sebe više, da ne bi dolazilo do rasprava.

Ukoliko ste slobodni, neko iz prošlosti počinje da šalje “male signale” – vaše je da li ćete odreagovati ili ne. No, imate vi interesantnih dešavanja i preko prijatelja, interneta, društvenosti – neko malo mlađi od vas ili izuzetno mladolik “ubacuje” se u vaš život i kreće ozbiljno da vas osvaja..

Zdravlje. Ma bili biste vi odlično samo da se ne nervirate. Više se odmarajte, a ako vam prija i meditirajte. Buda nećete postati, ali ćete se osjećati bolje. Stariji – sklonost prehladama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info