Djevica: Sedmični horoskop za period od 08.10.2018. do 14.10.2018.

0

Posao. Potreban je oprez u svakoj vrsti dogovora, a posebno u onima koja već neko izvjesno vrijeme traju ili pak u onima koja su na neko vrijeme prekinuta, a sada otpočinju ponovo. Savjet za vas je da se ne smijete zalijetati, koliko god vam se nešto na prvi pogled činilo kao dobro.

Dobijate informaciju o odlaganju ili čak potpunom prekidu nečega na šta ste debelo računali. Neke osobe vas iritiraju svojim ponašanjem, a pošto ste i sami u periodu koji je nestabilan, ne dozvolite da vas izbace iz takta.

Ljubav. Neke ljubomorne primjedbe ili ispade, od strane emotivnog ili bračnog partnera, teško podnosite u ovoj sedmici i lako možete planuti i pokrenuti raspravu. S druge strane, i u vama je ljubomora pojačana u posljednje vrijeme, ali se trudite da to kontrolišete, mada je vjerovatno da u nekom trenutku možete partnera “podbosti” vrlo nezgodnom primjedbom. U svakom slučaju, ovo je sedmica u kojoj je mnogo šansi za problem, a one za mir i stabilnost morate stvarati i kreirati sami.

Ukoliko ste slobodni, neko iz vaše prošlosti će vas jako iznenaditi ponovnim pojavljivanjem ili kontaktom. Vjerovatno u prvi mah nećete biti sigurni da li da se radujete ili da vam bude neprijatno zbog svega.

Zdravlje. Grlo je dosta osjetljivo. Moguće su prehlade i viroze i bilo bi dobro da ih odležite, da ne dođe do bronhitisa ili upale pluća.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info