Blizanci: Sedmični horoskop za period od 08.10.2018. do 14.10.2018.

0

Posao. Mogu vas neprijatno iznenaditi neke informacije, ali ono što je bitno jeste da ne reagujete odmah. Prvo se raspitajte o tačnosti, posavjetujte sa nekim pa tek onda djelujte. Takođe, osobe s kojima radite mogu se postaviti vrlo nekolegijalno, prebacivati vam svoje obaveze, ogovarati vas ili čak podmetati sopstvene greške.

Ne dozvolite da vas ovo dotiče – vaš rad govori sam za sebe. No, ima u ovoj sedmici i dobrih stvari – možete otpočeti vrlo važne razgovore ili pregovore koji će krenuti jako dobro.

Ljubav. Prelazak vašeg vladara Merkura u znak Škorpije, u prvoj polovini sedmice, i opozicija koju će napraviti sa Uranom, iz vašeg polja tajni, mogu iznijeti na površinu nešto što ste do sada potiskivali, a kod pojedinih čak i stvari koje ste skrivali od partnera. Čak i da ništa od ovoga nije aktuelno, kod vas potrebno je da u danima koji dolaze kontrolišete svoju nervozu.

Ukoliko ste slobodni, mlad Mjesec u polju ljubavi ukazuje na nove početke i to prvo preko poslovnog segmenta. Poznanstvo sa nekim ko vas jako intrigira i ko u vama budi duboke želje i strasti aktuelno je tokom ovog perioda. Provjerite samo da li je ova osoba zauzeta ili ne, mada će nekima od vas to biti potpuno svejedno.

Zdravlje. I dalje je naglašena osjetljivost, problemi sa imunitetom, što će se posebno odraziti kroz prehlade ili probleme sa urološkim infekcijama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info