Bik: Sedmični horoskop za period od 08.10.2018. do 14.10.2018.

0

Posao. Informacije vezane za posao se mijenjaju iz dana u dan i vi više ne znate šta je tačno, a šta nije. Preokreti će obilježiti ovu sedmicu i bukvalno nećete znati šta vas sutra čeka, kad se pojavite na poslu.

Na nervozu računajte sve do kraja radne sedmice, ali ne prenosite je u dane vikenda – ionako će od narednog ponedjeljka sve leći na svoje mjesto. Sada ne dozvolite sebi da vas ove promjenjive situacije i još promjenjiviji ljudi oko vas izbacuju iz takta. Primirite se i gledajte svoja posla i svoje obaveze.

Ljubav. Vaša vladarka Venera korača unazad, sve vrijeme tokom ove sedmice, praveći kvadratni aspekt sa Marsom. Da se razumijemo, ovi aspekti su dobri ukoliko imate namjeru da živite strast, onu opsesivnu i vrelu sa voljenom osobom iz dana u dan, ali za sve drugo baš i nisu podsticajni.

Šta mogu donijeti? Pa, mogu donijeti nervozu, nesuglasice, to da funkcionišete kroz inat, da sve shvatate previše lično i tako dalje… Ukoliko ne možete da se zatvorite u spavaću sobu u narednih sedam dana, budite spremni na prilagođavanje i balans.

Oni koji su slobodni, preko prijatelja, društvenosti ili interneta mogu brzinski upoznati nekog i još više brzinski uletiti u neku formu odnosa. Naravno, zasnovanog na strasti.

Zdravlje. Urinarne infekcije, ali i osjetljivo grlo biće vaše slabe tačke. Vodite računa da se ne prehladite i jačajte imunitet.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info